Minulla oli aamulla herätessäni kihti aktivoitunut alaselässä vyön korkeudella. Kertymästä purkautuvat virtsahapot levisivät pirullisen polttavana, pistelevänä kipuna alaspäin lantiolle, pakaroihin ja reisiin. Sain kivut poistumaan ruokakaupasta saatavalla aineksella hyvin nopeasti.

Sama menetelmä tehoaa myös selkärankareumaan sekä moniin muihin reumasairauksiin. Nyt minulla on hallussani tieto, jolla pystyn nopeuttamaan paranemistani kroonisesta kokovartalokihdistä joka alkoi oireilla jo teini-iässä. Suomalaisten lääkäreiden diagnoosi oli "Et sinä ole oikeasti sairas vaan kuvittelet vain olevasi mutta kuvittelet niin hyvin, että olet oikeasti sairas." Asuessani Groningenissa Hollannissa, paikallisen yliopiston keskussairaalan yleislääkäri osasi diagnosoida täysin selvän kihdin viidessä minuutissa.

Toinen tällainen herkullisen naurettava suomalaisen idioottilääkärin diagnoosi koski kofeiinin farmakologiaa "Sinulla on erittäin syvälliset ja laajat tiedot kofeiinista, minä taas en tiedä siitä juuri mitään, joten tämä on selvä merkki siitä, että sinulla on paranoidi skitsofrenia."

Saa nauraa.