Suomi on, sekä EU:n, että NATON orjamaakunta joka avustaa fasisteja ja natseja piittamatta omista kansalaisistaan tuon taivaallista. Tästä syystä olen lakossa enkä tule tarjoamaan mitään tietoa tai palveluita Suomen tyhjäpäisille vellihousukansalaisille.

Olen kehittänyt kehon puhdistusohjelmaa siten, että siinä ei tarvita synteettisiä lääkkeitä, kuin hätätapauksissa. Kaiken tarvittavan saa elintarvikemyymälöistä ja hoidon voi tehdä itse ohjeiden mukaisesti. Tosin nyt niitä ohjeita ei enää saa minulta.

Olen myös kehittänyt menetelmän jolla eturauhasen liikakasvu loppuu ja tuhoaa eturauhasen syöpäkasvaimet. (itseltäni lähtivät viirtsaamisongelmat hyvin nopeasti tällä hoidolla, johon saa ainekset ruokatavarakaupasta) Sama menetelmä tehoaa erittäin todennkäköisesti myös moniin muihin syöpiin, kuten rinta, maksa, munuais, iho, suolisto ym syöpiin. Tähänkin löytyy ainekset ruokakaupasta.

Kaiken kurjuuden lisäksi totesin tänään, että minulla on diabetes jota kofeiini aiheuttaa estämällä adenosiinia, joka estää soluja käyttämästä sokeria ravinnoksi. Tästä seuraa, että sokeri muuttuu vapaiksi rasvahapoiksi jotka kertyvät ihon alle, sekä sisäelimiin viskeraalirasvaksi aiheuttaen kehon turpoamista. Alkoholi yksin ei aiheta rasvamaksaa jota esiintyy myös ihmisillä jotka eivät käytä alkoholia mutta käyttävät kofeiinia. Tähänkin löytyy parannus ruokakaupan valikoimista. Seuraava projekti on kehittää ravitsemusohjelma joka tehoaa sekä krooniseen kofeiinimyrkytykseen että diabetekseen.

Nuorison diabetestapauksien määrä on huomattavassa nousussa kofeiinia sisältävien virvoitusjuomien ja energiajuomien takia.

Valmistelen maastamuuttoa ja kansalaisuuden vaihtoa, enkä ole käytettävissä myöskään EU- tai NATOmaiden satelliittivaltioille.

Minulla on kaksi syytä siihen, että lopetan toimintani. Ensimmäinen on, että olen saanut palautteena toiminnalleni 90% paskaa silmille ja jopa yhden väkivaltauhkauksen. Toinen syy on se, että jos alan ansaita liiketoiminnallani, eläkkeeni ja työtuloni lasketaan yhteen ja joudun maksamaan yhteenlasketuista tuloistani runsaasti veroa. En halua rahoittaa maanpetollisten poliitikkojen toimia Suomen olemassaolon vaarantamiseen, suomalaisuuden tuhoamiseen, mamujen ja pakolaisten elättämiseen, angloamerikkalaisen fasistisen internationaalin sotiin ja natsien rahoittamiseen samalla kun suomalaisen köyhälistön taloudellista asemaa kurjistetaan kaiken aikaan Kelan etuuksia vähentämällä ja jatkuvalla hintojen nousulla.