Minulla oli vuosikausia todella vaikeita virtsaamisvaikeuksia. Sain odottaa virtsan tuloa minuuttikaupalla ja sitten, kun sitä alkoi tulla, suihku oli ohut kuin kissalla. Virtsaamisen jälkeen esiintyi jälkitiputusta niin pitkään, että jouduin vaihtamaan alushousut useita kertoja päivässä. Lisäksi minulle ilmaantui jonkinasteinen impotenssi sekä kivespussin ja peräaukon väliin tuskallinen lihaskramppi (ei kenenkään maalle).

Tämä aiheutuu siitä, että kofeiinin suurimmat jäämät kertyvät eturauhaseen virtsahappomuotoisena. Kokeilin pestä jalkovälini soodalla. Aloitin siittimen yläpuolelta ja pesin koko jalkovälin huolellisesti ja pitkään aina häntäluuhun asti.

Tämä auttoi samantien, jo seuraavana päivänä virtsaa alkoi tulla heti, kun rentoutin pidätyslihaksen ja suihku oli normaali. Myös jälkitiputus, lihaskramppi ja impotenssi katosivat samantien.

Koska sain elimeni juhlakuntoon, otin siemennestenäytteen. Kolmasosa näytteestä oli kirkasta nestettä, toinen kolmasosa keltaista kuin appelsiinituoremehu ja viimeinen kolmasosa kirkasta nestettä jossa oli runsaasti pienenpieniä ruskeita hiukkasia.

Paraksantiinin suurin jäämä, 1,7 dimetyylivirtsahappo on väritöntä ja muuttuu sitten kirkkaan keltaiseksi ja alkaa kiteytyä vedettömäksi muuttuen ruskeaksi.

Tämä neuvo on ilmainen, (pro bono) eli yleiseksi hyväksi. Minua ei kiinnosta ryhtyä peseskelemään kenenkään vehkeitä.