Kävin uusimassa Diapam reseptini Tammikuussa. Lääkäri oli vanha vihainen ja ammattitaidoton mies joka ei suostunut kuuntelemaan minua, eikä tutustumaan tarjoamiini tieteellisiin tutkimuksiin diatsepaamin vaikutuksesta munuaisten vaskulaarisysteemin relaksanttina ja munuaisten läpivirtauksen tehostumisesta, eikä ottanut kuuleviin korviinsa Hollannissa todetusta diatsepaamin vaikutuksesta veren uraattitason ja virtsan ph:n laskuun, jotka ovat kroonisen kihdin hoidon kannalta oleellisen tärkeitä.

Diatsepaamin rauhoittava ja mielenterveysongelmia helpottava vaikutus perustuu juuri siihen, että se tehostaa kofeiinin myrkyllisten virtsahappojäämien (jotka ovat mielenterveysongelmien ylivoimaisesti yleisin aiheuttaja) poistumista kehosta munuaisten kautta.

Hän ei tiennyt, että diatsepaami on nimenomaan lihasrelaksantti. En ole muuten elämäni aikana käyttänyt koskaan unilääkkeitä, eikä diatsepaami aiheuta riippuvuutta vaan ns "rebound" ilmiön joka tarkoittaa, että oireet joihin lääkettä käytetään palaavat käytön lopettamisen jälkeen ellei oireiden aiheuttaja ole poistunut elimistöstä. Rebound ilmiö esiintyy selvästi diabeteksessa. Jos insuliinin käyttö lopetetaan, diabeteksen oireet pahenevat.

Olen lasknut diatsepaamiannosta ja lopettamassa sen käyttöä keksittyäni huomattavasti tehokkaamman tavan neutraloida ja poistaa kofeiinin myrkyllisiä virtsahappoja kehosta kahdella ruokakaupasta löytyvällä aineella. Neutraloimattomat kofeinin myrkkyjäämät aiheuttavat munuaisten tubulusnekroosia ja munuaissyöpää.

Lääkärit ovat todella kaikkein vaarallisimpia narsisteja koska he voivat vangita kenet tahansa ilman minkäänlaisia faktisia perusteita loppuiäkseen suljetulle osastolle tai määrätä summan mutikassa mitä tahansa synteettisiä myrkkyjä, jotka tuhoavat potilaan loppuelämän, vammauttavat ja jopa tappavat potilaan. Amerikassa lääkärien hoitovirheet ja lääkkeiden haittavaikutukst tappavat joka vuosi enemmän ihmisiä kuin maa on menettänyt sotilaita kaikissa historiansa aikana käymissä sodissa. Sama pätee kaiketi myös Suomeen.

Mitä eroa on lääkärillä ja Jumalalla? Jumala ei kuvittele olevansa lääkäri.

https://www.youtube.com/watch?v=vUUMxpz90ug&t=41s

They deem themselves infallible

They confabulate

They never admit to ignorance and are resistant to learning

They never seek advice or even information

They are hypervigilant, defensive, and aggressive or passive-aggressive

They are vindictive Patronizing, condescending attitude to patients, god complex Regard every query as narcissistic injury, challenge to authority (fallacy)

They perceive themselves as godlike and therefore immune to the consequences of errors and choices

They are defiant, daring, and contumacious (for example, with regards to treatment protocols)

They are antisocial, even criminal

They are prone to conspiracism, confirmation bias, and superstitions

Gaslight in a fantasy space which is a cultlike guild Solutions: multiple opinions, reliance on commonsense, experience of others, evidence-based practices (new discoveries takes 15 years to filter down to praxis), assertiveness, research.

 
Potilaskertomus
YLEISLÄÄKETIEDE
Hyvönen, Risto Erkki Juhani terveyskeskuslääkäri
Kymenlaakson hva, Karhulan terveysasema
24.1.2024
Hoidon arviointi
Diagnoosi
Dg: M10.9; Määrittämätön kihti
Diagnoosi
Dg: F13.25; Diapamin käytön riippuvuus
Tulosyy
Kuvaus; Diapam-lääkityksen tarve.
Esitiedot (anamneesi)
Kuvaus;
Tutkittavan terveydentila ja käyntitiedot on käyty läpi tutkittavan sairauskertomuksista. Asioinut täällä 2016 ja silloin jo Diapamin käyttö ollut säännöllistä. Kertoo että kihti on diagnostisoitu ja aiheuttaa kipuja. Oli Hollannissa sairaalahoidossa. Tällä välin ollut muissa terveyskeskuksissa, mutta Kanta-tiedostosta ei löydy käyntitietoja 2016 - 2023 väliseltä ajalta. Mukana on paljon asiakirjoja ja tutkittavalla erilaisia ajatuksia lääkityksen vaikutuksista ja tarpeista.

Totean kuitenkin selkeästi, että tutkittava on Diapamin käytöstä riippuvainen. Käyttäytyy asiallisesti ja rauhallisesti tutkimushetkellä.
Suunnitelma
Kuvaus;
Diapam 10 mg 2 x 100 käyttö maks. 3/vrk iteroidaan resepti 3:sti 60 pv:n välein. Juuri otettu keskussairaalassa laboratoriokokeita niissä ei erityisempää HbA1c-arvo vielä tulematta.
Ajankohta 24.1.2024
Palveluyksikkö Kymenlaakson hyvinvointialue
Diagnoosit
M10.9 Määrittämätön kihti
F13.25

Rauhoittavien lääkkeiden ja unilääkkeiden käytön aiheuttama riippuvuusoireyhtymä jatkuva käyttö