Huuliherpeksen lähdetys onnistuu valkosipulin mehulla melko vaivattomasti. Katkaise kynsi, tee katkaisupintaan viiltoja, ja purista mehu pintaan. Voit myös murskata kynnen ja sivellä sitä iholle. Töpöttele herpesrakkuloiden esiintymisalueelle mehua, anna vaikuttaa minutti tai pari ja peseydy. Käsittely sopii riippumatta siitä, onko virus ylä- vai alahuulissa, sekä myös heppiherpekselle. Käsittely on tosin paras tehdä oireettomana kautena, ellet välttämättä halua lähteä maata kiertävälle ballistiselle radalle.

Vaikuttava aineosa on allisiini, joka tunkeutuu kudokseen molekyylirakenteen muuttumatta ja tappaa viruksen joutuessaan kosketuksiin sen kanssa. Menetelmä on tutkittu eläinkokeilla, joissa viruskuorman aleneminen oli täysin selvää, samoin vesikulaarien estyminen. Allisiini tappaa myös flunssaviruksen, monia muita viruksia ja kutakuinkin kaikki epäedulliset bakteerit. Murskattua valkosipulia on käytetty estämään haavojen tulehtuminen mm. sotaoloissa ennen antibioottien keksimistä. Eräällä ystävälläni oli pahoja säärihaavoja, joille lääketiede ei mahtanut mitään, nekin paranivat valkosipulihauteilla hyvin nopeasti.

Jos töpöttelyn tekee juuri, kun lähestyvän episodin ensioireet ilmenevät poltteluna ja kutinana, rakkulat voivat jäädä tulematta. Jos käsittelyn tekee tarpeeksi usein, saattavat oireet pysyä poissa täysin vuosikausia yhden käsittelykuurin jälkeen. Pari kertaa päivässä viikon tai kahden ajan pitäisi riittää, minulla se piti kerran kuukaudessa yli 10 vuoden ajan uusineet oireet poissa täydellisesti 7 vuotta. Sen jälkeen oireita on tullut kerran tai pari vuodessa, kun vastustuskyky on ollut muidenkin oireiden perusteella hyvin heikossa hapessa.

Valkosipuli viruslääkkeenä

Allisiinin imeytyys kudoksiin

Patentoitu herpeksen hoito valkosipulilla

 

Paras palaute.

Sodoracle

 

Allekirjoitan tuon, testasin kun huuliherpes lähti riehumaan ja rakkulatkin ehti tulla pintaan. Rakkulat olivat aktiivisia ensimmäisen päivän aikana, mutta noin 1/3 jäi vielä roikkumana vajaaksi kahdeksi päiväks ja loput tuhoutui melkein välittömästi. Maata en lähtenyt kiertämään, mutta hoitoa kun jatkoi yli 2min niin kirvely kävi sietämättömäksi. Alle 2min hoidon kun suoritti useasti päivän aikana niin ongelmia ei ollut.

Suosittelin tutulleni samaa hoitoa kun kärsi ongelmasta ja hän skeptisesti hankki v-sipulia. Viikon päästä kun haastattelin niin kuulemma rakkulat ja oireet olivat kadonneet seuraavana päivänä. Kehui ja suositteli

Hoidon teho oli niin uskomaton että propsit qmiehelle!

ps. Kummasti hoitojen aikana alkoi tekemään mieli liharuokaa