Olen tietoinen kahdesta tahosta, jotka levittävät keräämääni kofeiinitietoutta, josta olen heille kiitollinen. Olen kuitenkin havainnut, että heidän neuvonsa eivät seuraa tasan tarkasti laatimaani puhdistusohjetta.

Olen perustanut kevytyrittäjyyspohjalta toimivan tahon, josta saa oikeaa tietoa kotikäyntinä, kokoamalla luentoyleisöä tai tilaamalla minulta USB-tikun, jolta löytyvät kaikki blogini kommentteineen, kuvineen ja linkkeineen, sekä jonkin verran keräämääni yleistietoa kofeiinin farmakologiasta.

Tikulla oleva tavara on takuulla virusvapaata, käsittelen niitä kumisormikkain postittaessani ne. Hintaa en ole vielä päättänyt. On jokseenkin hankala miettiä hintaa tiedolle jolla todennäköisesti pääset kroonisesta tulehduksesta, joka on aikamme vaiva, parannat terveyttäsi ja pidennät elämääsi tavalla johon muut eivät pysty.

Homma on kuitenkin veronalaista alvillista tuntityötä, josta pitäisi jäädä jotain käteenkin, että saa leivän päälle muutakin kuin ylähuulen. Toivon, että ymmärrätte. Olen liian köyhä tekemään tätä enää ilmaiseksi elinkustannusten noustessa ja eläkkeen ostovoiman kutistuessa.

"Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokasi."