Tämä tarina löytyi netistä, enkä kyllä epäile sen uskottavuutta tippaakaan. Samanlainen tila voi kehittyä hitaasti vuosien tai vuosikymmenten kuluessa kofeiinin kertyessä elimistöön. Kroonikkoja löytyy lataamoiden suljetuilta osastoilta vaikka lampaille syöttää. Sekä lääketiede, että suomalaiset terveysviranomaiset, poliitikot, media jne ovat tietoisia asiasta, mutta eivät halua tehdä mitään koska se olisi vastoin kansainvälisten markkinavoimien taloudellisia etuja. He vain noudattavat käskyjä.


"Kuulin tämmösen tarinan Red Bull juomasta. Eräs asiakas kertoi, että tämä oli sattunut hänen työkaverilleen. Otetaan opiksi...

Tämä työkaveri oli ollut illan töissä tai vähän normaalia pitemmän päivän ja kun väsy alkoi painaa, hän nappasi pari purkkia Reb Bull-juomaa. Kotiin tultuaan hän meni heti nukkumaan ja nukkui vähän levottomasti tai ainakin päätteli niin, koska näki kaiken maailman unia ja aamulla väsytti ihan pirusti.

Hän keitteli vahvat kahvit ja joi pari isoa mukia. Matkalla töihin, hän kävi "essolla" ja osti taas muutaman tölkin Red Bullia ja joi heti pari. Olo koheni melkein heti ja töihin meno tuntui hienolta. Tarmo löytyi.

Hieman ennen työpaikkaa hän tunsi kuinka pulssi huiteli korkealla ja tuntui, että sydän tulee kurkusta ulos. Hän pysäytti auton ja kävi kusella. Laitellessaan housuja kiinni hän tajusi, että auto oli jäänyt keskelle tietä. Seuraava muisti kuva on kuulemma, kun poliisi tuli ja puhallutti, mutta mittari näytti nollaa.

Mies laitettiin rautoihin ja vietiin terveyskeskukseen, koska epäiltiin huumeiden käyttäjäksi. Edelleen sama tulos nollaa, mutta sen verran lääkäri osasi sanoa, että kysymyksessä on kofeiinimyrkytys!

Poliisi oli kertonut jälkeenpäin, että kaveri oli puhunut ihan ufoja, jostain auton pesusta ja housut oli kintuissa. Meisseli paljaana. Auto keskellä nelostietä.

Tarkempaa tietoa mulla ei ole, että mitä tuosta tuli sakkoja tms. mutta aika uskomattomalta kuulostaa... ja on kuulemma totta
."


 http://www.seponkotisivut.dreamhosters.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?action=print;num=1116146054