Kofeiini vaikuttaa hyvin voimakkaasti miehen seksuaalisuuteen kemiallisen epätasapainon takia. Ensin se kiihdyttää seksuaalisuutta lisäämällä testosteronin tuotantoa, jolloin seksi muuttuu hypomaaniseksi pakkomielteeksi, ja on mielessä viiden minuutin välein, kohteeksi kelpaaa kuka tai mikä tahansa ja yhdyntä kestää tilastojen mukaan keskimärin kaksi ja puoli minuuttia.

Olen kirjoittanut asiasta aiemmin huumorimielessä artikkelin, joka löytyy aiemmista merkinnöisä.

Minulla on jonkin verran potilaita, ja olen kuullut miespuolisilta potilailta, että ennenaikainen laukeaminen loppuu melko pian kofeiinin käytön lopettamisen ja kehittmäni puhdistushoidon aloittamisen jälkeen siten, että yhdyntää voi jatkaa vaikka tuntikausia. Samalla seksi muuttuu hampaat irvessä apinanraivolla rynkyttämisestä rakasteluksi, jossa emotionaalisuus nousee tärkeäksi tekijäksi. Eli kofeiinittomuus parantaa miehen potenssia uskomattoman voimakkaasti.

Olen kuullut joiltakin potilailta, että heidän seksielämänsä alkoi kärsiä jo kolmikymppisenä alkavasta impotenssista siten, etä instrumentti sojotti aluksi kuin lipputanko kovana kuin näkkileipä, mutta muutamien minuuttien päästä halut alkoivat kadota, ja intrumentti alkoi muistuttaa lapamatoa. Tämä ilmiö tapahtui myös itselleni puhdistuksen aikana, koska uraattien sulattaminen kuljettaa ne niiden hermopäätteiden luo, jotka säätelevät seksuaalista halukkuutta ja erektiota. Tuosta ajasta on nyt 5 vuotta, ja tänään tiedän, millainen on normaali seksuaalisuuteni.

Kun keho on puhdistunut tarpeeksi paljon kofeiinijäämistä, jää seksi mielestä. Se ei ilmaannu ienää itsestään viiden minuutin välein, vaan tarvitsee virikkeen, joka laukaisee kaikki normaalit seksuaaliseen kiihoittumiseen liittyvät reaktiot. Myös yhdynnän pituutta voi säätää miten pitkäksi haluaa, ja koko tapahtumassa on syvä emotionaalinen aspekti.

Eräs lähisukukulaiseni menetti täydellisesti seksuaaliset kykynsä jo noin 50 vuotiaana. Hänen jalkansa kramppasivat parinkymmenen vuoden kuluttua niin rajusti, että ne amputoitiin ja hän kuoli vajaan vuoden kuluttua koska kofeiinijäämillä ei ollut enää yhtä paljon tilaa, jonne varastoitua. Myös minulla oli vaikeita jalkakramppeja, mutta ne poistuivat kehittämälläni hoidolla.

Kofeiini muuttaa luonnetta aggressivisemmaksi, psykoottiseksi ja pakkomielteiseksi. Tämä on mielestäni yhteydessä raiskauksiin, aiheuttaa ennenaikaista laukeamista ja impotenssia sekä perversioita. On todennäköistä, että jopa täydellinen impotenssi on parannettavissa edellyttäen, että halua ja erektiota säätelevät hermopäätteet eivät ole tuhoutuneen kofeiinijäämien myrkyttäminä, eikä muitakaan seksuaalisuuteen vaikuttavia fyysisä vaurioita ole päässyt syntymään.