Ihmiseltä puuttuu heikosti vesiliukoisia virtsahappoja hajoittava entsyymi, urikaasi, joka muuntaa huonosti vesiliukoiset virtsahapot, joita munuaiset eivät kykene poistamaan tehokkaasti, allantoiiniksi jonka munuaiset pystyvät poistamaan helposti. Tämä on tiedetty pian sata vuotta, mutta siitä ei puhuta, eikä sitä oteta huomioon terveydenhuollossa, eikä sairaanhoidossa. Miksi?

Virtsahappojen ketyminen elimistöön aiheuttaa ihmiselle sairauksia, joita ei esiinny sellaisilla eläinlajeilla joilla on tuo entsyymi. Virtsahapot ovat jäteaineita, jotka tekevät ihmisestä väärän ravinnon ja päihteiden aineenvaihduntatuotteiden kaatopaikan. Tämä aiheuttaa mm. ylipainoisuutta, immuunisuojan heikkenemistä ja metabolista oireyhtymää siihen kuuluvine kroonisine, hitaasti tappavine sairauksineen, joiden oireisiin syödään kourakaupalla hyödyttömiä kalliita lääkkeitä koko lyhentynyt loppuikä. Hyvää bisnestä elintarvike- ja lääketeollisuudelle.

Avainasemasa tässä ovat puriiniitoiset ruoat, joihin voi tutustua täällä.

https://qmies.vuodatus.net/sivut/yksinkertaistettu-pikaohje-kofeiiniriippuvuuden-katkaisuun-ja-virtsahappojen-poisto-kehosta-paivitetty-1-6-14

Kaikista tähän liittyvistä tekijöistä pahin on puriinialkaloidi nimeltä 1,3,7-trimetyyliksantiini eli kofeiini, jonka farmakodynaamiset ominaisuudet aiheuttavat munuaisten vajaatoimintaa virtsahappojen poiston suhteen, sekä kehon systeemisen kemiallisen epätasapainon. Myös kokaiini, nikotiini, morfiini ja teakriini ovat puriinialkaloideja. Erilaisia puriinialkaloideja löytyy 90 eri kasvista. Kahvi koostuu noin kuudesta sadasta aineesta, joista 30 on tutkittu. Tutkituista 19 oli syöpää aiheuttavia. Tämän jälkeen kahvia ei ole tutkittu tieteellisesti kahvi- ja lääketeollisuuden painostuksen vuoksi. Kofeiini on myös mutageeni, joka aiheuttaa dna:n pistevaurioita, jotka periytyvät äidiltä sikiölle. Ihminen tuhoaa geeniperimäänsä kofeiinilla hitaasti, mutta varmasti.

https://qmies.vuodatus.net/sivut/kofeiinin-kertyminen-elimistoon-pahkinankuoressa-kofeiinikihdin-etiologia-1

Ihmisen tulisi syödä niin vähän puriinipitoista ruokaa kuin mahdollista välttääkseen puriinin aineenvaihduntatuotteena syntyvien virtsahappojäämien kertymisen elimistöön. Edes ravitsemusterapeutit ja vegaanit eivät tunnu olevan tietoisia tästä veganismin tieteellisestä perusteesta.

https://twitter.com/DrFlashHeart/status/1277307911467864065?s=20

https://www.pnas.org/content/111/10/3657

https://www.pnas.org/content/116/3/723

https://www.pnas.org/content/111/10/3763#ref-23

Korruptoituneessa lääketieteessä on esitetty, että virtsahapot saattavat olla terveellisiä. Kun lopetin kofeiinin käytön 2008, minulla alkoi krooninen ripuli, joka jatkuu edelleen. Pitäisikö meidän syödä ripulivelliä ja juoda virtsaa palan painikkeeksi? Molemmathan sisältävät jonkin verran näitä jäteaineita. Itse en pidä ajatusta järkevänä, enkä myöskään sitä, että virtsahappoja varastoidaan elimistöön, koska ne ovat usein solumyrkkyjä jotka vaurioittavat ja tappavat kaiken kaltaisia soluja, häiritsevät kehon kemiallista tasapainoa, aiheuttavat muutoksia elimistön toimintaan sekä kroonisia tappavia sairauksia ja eliniän lyhenemistä.