Lopetin tupakoinnin viime Joulukuussa. Painoni nousi melko nopeasti noin 23 kiloa..Lihakset eivät ole kasvaneet koska en juurikaan käytä proteiinia, rasva on lisääntynyt, hyvin vähän koska en voi käyttää rasvoja, enkä öljyjä koska ne kiihdyttävät kofeiinijäämien sulamista kidemuodosta vesiliukoisiksi ja aiheuttavat myrkytysoireita. Kofeiini ja ja sen aktiiviset metaboliitit muuttavat sokerin rasvaksi, joten en käytä sokeriakaan. Suola aiheuttaa munuaistoiminnan heikkenemistä, joten en käytä suolaakaan koska sitä on varastoitunutn kihtikertymiin kofeiinin virtsahappjen kanssa.

Kun otan vatsanahkaa sormien väliin, sillä on paksuutta noin sentti entisen puolen sentin sijasta. Eikä sekään ole varmaa, onko lisääntynyt ihonalainen massa rasvaa, vai nestettä, sillä reiteni, sääreni ja jalkateräni ovat selkeästi turvoksissa nesteen kertymisestä. Kun painan turvonneita kohtia sormella, kudokseen jää kuoppa, joka palautuu hitaasti, mikä on selvä ödeeman eli nesteen kertymisen merkki.

Painoni oli korkeimmillaan noin 82 kiloa, josta se on nyt laskenut 77 kiloon. Reiteni, sääreni ja jalkani ovat kutistuneet normaalin näköisiksi ja kengät mahtuvat jalkaan ilman taistelua. Pahimmillaan reiteni olivat paksut kuin sähkötolpat, pohkeeni yläosat olivat yhtä paksut, kuin reidet ja jalkaterät näyttivät hyvin nousseelta taikinalta. Jalkojen tilanteeseen vaikuttaa jalkateriin kertyneiden kofeiinin virtsahappojen sulamisnopeus, sillä jalkojen turvotus on suoraan verrannollinen kofeiinijäämien aiheuttamien myrkytysoireiden voimakkuuteen.

Muissa kehon osissa nesteen kertyminen kudoksiin näkyy lihasmassan kasvamisena. Tai eihän se lihasmassa oikeasti kasva vaan kofeiinin kuivattamat solut imevät nestettä itseensä ja alkavat muistuttaa kooltaan normaalia. Takapuoleni on yhtä seksikäs kuin nuorukaisena ja kasvoni ovat muuttaneet muotoa siten, että posket eivät ole kuopalla, nenän muoto on muuttunut pehmytkudoksen kohdalta samanlaiseksi, kuin se oli ennen vanhaan, ja silmämunat eivät ole syvällä silmäkuopissa. Jalkojen turvotus alkaa poistua hyvää vauhtia.

Turvotuksen määrä näyttää olevan verrannollinen nautitun ja poistuvan nesteen suhteeseen. Turvotuksen ollessa pahimmillaan, kofeiinimyrkytyksen oireet olivat voimakkaita, join vettä ämpärikaupalla, mutta virtsaa ei tullut juuri lainkaan. Nyt virtsan määrä alkaa olla oikeassa suhteessa nautittuun nestemäärään nähden ja kofeiinimyrkytyksen oireet heikkenevät samaa vauhtia kuin takajalat alkavat saavuttaa normaalit mittansa ja paino lähenee aikuisikäni normaalipainoa.

ps. Kirjoitin vanhan blogiini kofeiinijäämien poistamisen vaikutuksesta miespuolisen huvitteluvälineen kokoon. Mittasin pituuden kasvaneen noin sentin, ja ex vaimo sanoi sen kasvaneen paksuutta täysin selvästi. Nyt se on alkanut käyristyä vasemmalle ja muistutta vanhojen hyvien aikojen hampuusinväärää. (Pitkää rullalla olevaa lenkkimakkaraa sanottiin ennen hampuusinvääräksi, nyt sitäkään ei taida enää olla saatavissa.) Paitsi minulta.