Koronavirus on influenssa-a virus, joka on helppo tappaa allisiinilla. Allisiini sulattaa viruksen kuoren kuin maalinpoistoaine maalin, eikä virus pysty kehittämään sille suojaa. Allisiinia syntyy valkosipulin sisältämän alliinin ja allinaasin hapettumistuotteena valkosipulia murskattaessa. Sen on todettu imeytyvän kudoksiin erittäin nopeasti muuttamatta molekyylirakennettaan.

Voit käyttää allisiinia kahdella tavalla, syömällä 2-3 murskattua valkosipulin kynttä päivittäin. Kynnet on syötävä raakana sillä kuumentaminen tuhoaa allisiinin. Olen käyttänyt valkosipulia itse vuosikymmeniä, jopa yhden ta kaksi päivässä ruoan kanssa, eikä ole flunssa vaivannut -70 luvun jälkeen. Ylettömän suuri määrä valkosipulia voi toisaalta syövyttää vatsalaukun seinämään reiän.

Toinen huomattavasti tehokkaampi tapa on murskata noin 40 grammaa valkosipulia ja sekoittaa se 2-3 desiin vettä, ja sivellä iholle minuutiksi tai pariksi koko kehon alueelle 2-6 kertaa vuorokaudessa. Allisiini imeytyy tehokkaammin ihon läpi kuin syötynä, ja erityisen hyvin se imeytyy jalkapohjien, kämmenien, nivusten ihon ja päänahan apokriinisten hikihuokosten kautta. Tämä menetelmä on tutkittu, todettu erittäin tehokkaaksi, ja patentoitu vapaaseen käyttöön. Jos lisäät valkosipulimehuun vielä soodaa ja magnesiumklordia (Magnesor) ja hierot sitä päänahkaasi tunniksi kerran viikossa, saat lääkettä jolla kasvatat kaljuuntuneen pääsi karvapehkon takaisin. Valkosipuli puhdistaa myös maksaa ja koko elimistöä yleensä.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1470664?dopt=Abstract

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10631291?dopt=AbstractPlus

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=4,795,636.PN.&OS=PN/4,795,636&RS=PN/4,795,636

Lue myös tämä artikkeli valkosipulista ja herpeksestä.

https://qmies.vuodatus.net/muokkaa/sivu/5e72983fe08b9e5f02ef8b10