Muutin tähän asuntoon viime vuonna Helmikuun 1 päivä. Öljysäiliö oli tyhjä ja sähkölämmitys päällä. Hain Kelasta tukea polttoöljyn hankkimiseksi koska sähkölämmitys on 2-3 kertaa kalliimpaa kuin öljylämmitys. Kela kieltäytyi 2 kuukautta, jonka jälkeen se lopulta suostui antamaan maksusitoumuksen 1000 litralle öljyä. Ennen öljyn saamista jouduin lämmittämään kaksi kuukautta sähköllä, joka tuli maksamaan liki 600 euroa jota, sekä kela, että sosiaalitoimi kieltäytyivät maksamasta. Vuokraisäntä lainasi rahat  ja minulta kului lähes 1½ vuotta, ennen kuin pystyin maksamaan lainan takaisin.

Öljyn loputtua tämän vuoden Tammikuussa, laitoin uuden hakemuksen, johon tuli tietysti kielteinen päätös vaikka tuloni ja menoni olivat tasan samat kuin viime vuonna. Kela käski ottamaan yhteyttä sosiaalitoimeen, joka kieltäytyi myös auttamasta minua sentilläkään. Minun oli taas pakko lämmittää sähköllä, mutta nyt lämmitin pelkästään makuuhuonetta siten, että lämpö pysyi 10-15 asteen välillä kelistä riippuen. Jouduin pitämään lämpöhaalareita sisällä, jopa nukkuessakin.

Laitoin jokin aika sitten uuden hakemuksen maksusitoumuksesta joka tietysti tyssäsi ja Kela käski ottaa yhteyttä sosiaalitoimeen joka ilmoitti, että heiltä ei heru minulle senttiäkään apua mihinkään. Ilmeisesti ruotsalaisnatsikuntiin ei haluta köyhiä suomalaisia vaan eksoottisemman värisiä ulkomaalaisia. Hain oikaisua Kelan päätökseen, mutta sekin tyssäsi.

Eniten tässä ottaa päähän, että suomalaisia kohdellaan eriarvoisesti kuin mamuja, jotka saavat ilmaiseksi sapuskat, asunnon, vaatteet, huonekalut, sopetumistukea muistaakseni yli 300 euroa, ja 5000 euron maksusitoumuksen autoa varten. Minulle taas Kela ilmoitti, etten saa omistaa minkäänlaista autoa vaikka tästä kylästä ei ole mitään julkisia liikenneyhteyksiä, eikä kylässä ole mitään palveluita. Kauppaan on matkaa 27 km ja postiin 12 km, sosiaalitoimeen ja Kelaan 30 km. Kyllähän minä tuollaiset matkat muuten kävelisin tai ajaisin väkisin poljettavalla maisemanvaihtajalla, mutta kun minulla sattuu olemaan krooninen kihti kummassakin jalassa joka estää liikkumisen.

Ellen saa lämpöä tupaan, minun on pakko muuttaa vanhan asuntoauton romuun ja elää ilman sähköä ja muita mukavuuksia. Mikäli selviän hengissä tästä tilanteesta, muutan haen Venäjältä turvapaikkaa etnisen syrjinnän takia ja luovun Suomen kansalaisuudesta. Olen ollut jo yhteydessä Venäjän suurlähetystöön ja sain sen kuvan, että he ottavat mielellään vastaa lännestä sellaisia pakolaisia, joiden ihmisoikeuksia loukatataan etnisen taustan takia kotimaassa. Näyttää siltä, että valtio yrittää päästä suomalaisista köyhistä eroon täydellisesti tappamalla ne nälkään ja täyttää köyhien ja vaivaisten jättämä tyhjiö maahan virtaavilla mamuilla.