Melkoinen shokki, eikö totta. Hän ei myöskään tehnyt itsemurhaa, vaan pakeni Argentiinan kautta Boliviaan jossa CIA tiesi hänen asuvan jo 50 luvulla. Hitlerin bunkkerin pihasta löytyneet kaksi tunnistamattomiksi poltetut ruumiit kuljetettiin venäjälle venäjänjuutalaisten sionistien toimesta ja haudattiin. Myöhemmin luut kaivettiin esille ja murskattiin jauhoksi, joka hävitettiin tuntemattomaan paikkaan Venällä

https://www.history.com/news/study-suggests-adolf-hitler-had-jewish-and-african-ancestors

https://www.haaretz.com/jewish/1.5104559

https://www.miamiherald.com/news/local/news-columns-blogs/andres-oppenheimer/article182412061.html

https://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=11939192

https://nationalinterest.org/blog/buzz/1955-cia-document-reported-hitler-survived-world-war-ii-25511

Myös kiduttaja ja massamurhaaja Klaus Barbie "Lyonin teurastaja" asui Boliviassa ja CIA pestasi hänet vakoojaksi ja auttamaan Che Guevaran murhaamisessa, sekä työskentelemään kokaiinikartellien ja Bolivin armeijan kanssa.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/how-nazi-butcher-klaus-barbie-6828080

https://allthatsinteresting.com/klaus-barbie

Etelä-Amerikkaan pakeni laumoittain sotarikollisia natseja, kuten esim Auschwitzin lääkäri Josef Mengele ja Adolf Eichmann, jonka kanssa Rotschildin johtama Juutalaisten sionistinen eliitti teki yhteistyötä Euroopan juutalaisten tuhoamiseksi koko sodan ajan vaikka oli julistanut sodan Saksaa vastaan maailman kaikkien juutalaisten nimissä jo vuonna 1933. Toisen maailmasodan alusti Rotschildin siononistit, samoin kuin Euroopan juutalaisten massamurhan Israelin perustamiseksi sionistien päämajaksi, armeijaksi ja asevarastoksi. Rotschildit olivat rahoittaneeet jo aiemmin Englannin sotaretken Ranskaan, jonka Napoleon hävisi Waterloossa. Rotschild rahoitti myös Venäjän vallankumousta ja petasi sekä ensimmäisen, että toisen maailmansodan. Hitlerin rahoituksestahan puolet tuli USA:sta Rotshildin miljardööriliittolaisilta Bushin suvun johtaman pankin kautta vielä kun maat olivat jo sodassa toistensa kanssa. Rockefeller jäi kiinni polttoaineiden myynnistä Saksan armeijalle Sveitsin kautta sodan aikana ja esim NKVD:n henkilökunnasta 80% oli useiden lähteiden mukaan juutalaisia. Minulla oli aiemmin linkki sivustolle, joka käsitteli tätä asiaa ja jossa oli pitkiä nimilistoja NKVD juutalaisista jäsenistä, mutta olen hukannut sen jo vuosia sitten. Juutalaiset olivat vaikuttajina myös KGB:ssä.

https://archive.org/stream/JewsDeclareWarOnGermany1933/JewsDeclareWarOnGermany1933_djvu.txt

https://archive.org/details/ZionismInTheAgeOfTheDictators

https://www.tabletmag.com/jewish-arts-and-culture/273591/hanebrink-judeo-bolshevism

http://www.fpp.co.uk/ActionReport/AR15/KGB_Jewish.html

Vaikka Baselin sionistikongressia johti Theodor Herzl, häntä johti Lordi Lionel Walter Rotschild, jolle englanti lahjoitti palestiinalaisten maat Balfourin julistuksella saadakseen USA:n avustamaan ensimmäisessä maailmansodassa, kun Englanti oli häviämäisillään Saksalle. Kahden viikon kuluttua Balfourin julistuksesta USA liittyi sotaan Englannin rinnalla.

https://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Rothschild,_2nd_Baron_Rothschild

Joissakin Etelä-Amerikan maissa on vieläkin näiden natsipakolaisten perustamia saksalaiskaupunkeja, joissa heidän jälkeläisensä asuvat ja pitävät yllä saksalaista yli-ihmisyyttä ja kansallissosialismin aatetta.

https://www.youtube.com/results?search_query=nazi+village+south+america

Suomalaiset maanpetolliset poliitikot ja upseerikunta ovat lahjoittaneet Suomen näille ihmiskunnan tuhoisimmille angloamerikkalaisille fasistisille rikollisille orjamaakunnaksi 1995.

Suomi 1918 - 1995.